clarke esser

Begeleide intervisie


Aan de slag met eigen praktijk kwesties
Wij geloven in de kracht en het nut van de werkvorm intervisie. Je bent èn met de inhoud van je werk bezig èn je leert elkaar beter kennen wat verbondenheid bevordert. Intervisie is een krachtige en praktische manier om met collega's en vakgenoten te reflecteren op eigen handelen en denken aan de hand van dilemma's en vraagstukken uit de actuele werkpraktijk.
Een veel gehoorde klacht van intervisie is dat het verzandt in een werkoverleg, een oplossingen- en adviezen rondje of een klaaguurtje. Begeleide intervisie aan de hand van een methodiek zorgt dat mensen uitgedaagd worden om over zichzelf na te denken en het prikkelt hen om uit hun eigen comfortzone te stappen. Intervisie is een vorm van deskundigheidsbevordering die direct met het functioneren van de deelnemers te maken heeft en waar je de volgende dag mee aan de slag kunt.

Wat levert begeleide intervisie op?

Methodieken
Evelien Esser maakt gebruik van verschillende methodieken zoals de backstage methode en het socratische gesprek. Ter plekke kunnen andere trainingselementen ingevoegd worden.

Wil je meer informatie over begeleide intervisie? Bel Evelien Esser 06 53402818 of mail